ЗАПОЧАТКОВАНО КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЛЯ ТРЕНЕРІВ ПЕРШОЇ КАТЕГОРІЇ

114 травня 2022 року на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери за підтримки Управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації та кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств Університету Ушинського розпочали свою роботу курси підвищення кваліфікації для тренерів першої та другої категоріії «Сучасні технології у роботі тренерів під час підготовки спортсменів (з обраного виду спорту)».
Ректор Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К. Д. Ушинського, Красножон Андрій Васильович, привітав слухачів курсів підвищення кваліфікації та наголосив на перспективах розвитку галузі.
14.05.2022 року відбувся онлайн-семінар «Поняття, система і зміст конституційно-правових принципів державної політики у сфері фізичної культури і спорту», спікером якого була начальник управління фізкультури і спорту Одеської облдержадміністрації, почесний працівник фізичної культури і спорту України, Кольчак Валентина Андріївна. Заслужені тренери України, доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор Ю.А. Бріскін, кандидат педагогічних наук, професор В. Ю. Сосіна, провели онлайн-лекції про сучасні тенденції у фізичній культурі й спорті.
Наступна зустріч відбудеться вже 15.05.2022 року , де тренери зосередяться на питаннях науково-методичних передумов планування підготовки спортсмена; засобах та методах формування планів та програм навчально-тренувального процессу; забезпечення всебічною підготовкою спортсменів: інноваційних вправах та спеціальному інвентарю.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/