Відбулась зустріч представників керівництва, підрозділів Університету Ушинського зі студентами які мешкають у гуртожитках №1, №3

m15 вересня проректор з міжнародних зв`язків та науково-педагогічної роботи комплексу І. В. Ступак та практичний психолог Психологічної служби М. П. Літвінова прийняли участь у занятті «Охорона труда та пожежна безпека у гуртожитках» організованому співробітниками відповідальними за цивільний захист, охорону праці та пожежну безпеку університету зі студентами гуртожитків №1 та №3.

З метою створення для студентів зручних та комфортних умов для проживання, належних умов для задоволення основних потреб студентів проведено роз’яснювальну роботу по дотриманню санітарно-гігієнічних і побутових умов для проживання в гуртожитках.

Студенти отримали інформацію щодо функцій, завдань та змісту роботи психологічної служби, про можливість звернення до практичних психологів за консультаціями щодо психологічної адаптації в умовах проживання у гуртожитках, стабілізації емоційного та психічного стану та вирішенні інших соціальних проблем. Літвінова М. П. розповіла о наявності скриньки-довіри у кожному гуртожитку і можливості анонімного звернення до менеджменту університету з приводу будь-яких проблем.

Студенти виявили зацікавленість і висловили пропозиції щодо майбутніх зустрічей.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/