Відбулася дев'ята зустріч у форматі дискусійної платформи «Інформаційна політика закордонних медіа під час війни»

Image30 травня 2023 року відбулася дев'ята зустріч у форматі дискусійної платформи «Інформаційна політика закордонних медіа під час війни».

Спікером заходу виступила Марчук Людмила Миколаївна, професор, завідувач кафедри української мови Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Під час дискусійної платформи  було розкрито такі питання:

- закони щодо подання інформації під час воєнних дій в Україні;
- інформація щодо подій в Україні в ЗМІ США;
- інформація щодо подій в Україні та її висвітлення в країнах ЄС;
- Великобританські ЗМІ про війну в Україні;
- проєкти Норвегії щодо подання інформації про спільні з Україною культурні корені.

Доєдналися та брали активну участь у  середовищі Teams 67 зареєстрованих учасників .

Наступна зустріч у форматі круглого столу для здобувачів освіти Університету Ушинського "Медіаграмотність як передумова безпечного життя молоді" відбудеться вже 01 червня 2023 р. Дана дискусійна платформа виконується в межах проєкту (Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу) за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews. Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації. Програма підвищення кваліфкації  "Інфомедійна грамотність в умовах воєнного часу: виклики та протистояння" для науково-педагогічних працівників, аспірантів  та всіх бажаючих організовується Державним закладом «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери у межах проєкту "Інформаційна безпека: медіаграмотність в умовах воєнного часу"  за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Академія української преси».

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/