Корпоративне навчання для науково-педагогічних працівників, співробітників та аспірантів Університету Ушинського з 26.09.2023 по 28.09.2023 року.

1Південноукраїнський центр професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери спільно з відділом нових інформаційних технологій оголошує реєстрацію на корпоративне навчання до 25 вересня 2023 року за програмою:


«Microsoft 365 - підвищення ефективності роботи навчального закладу та використання в сучасній освіті»


Спікер:
Ірина БЄЛОВА - головний адміністратор платформи Microsoft 365 Університету Ушинського (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).
Захід буде проводитись в онлайн платформі Teams. Після реєстрації Ваш корпоративний обліковий запис доєднають до групи «Microsoft 365 Університету Ушинського»

Анкета реєстрації на корпоративне навчання доступна за покликанням:

https://docs.google.com/forms


Програма корпоративного навчання:


Тема: Налаштування платформи Microsoft 365, використання застосунків платформи під час виконання посадових обов’язків
Дата: 26 вересня 2023 року
Час: з 16:00 по 17:20
· Вимоги до обладнання та програмного забезпечення для роботи з платформою Microsoft 365. Огляд платформи. Налаштування облікового запису та можливості самостійної зміни пароля. Послідовність дій під час виникнення технічних питань.
· Застосунок для корпоративного листування та комунікації Outlook. Створення листів - вибір адресата, вкладення гіперпосилань, зображень, файлів, створення підпису під час відправлення листів, компоненти Loop. Організація листів – створення фільтрів для сортування листів за папками, етикетками, блокування небажаних листів, можливості для закріплення та відмітки важливих листів. Пошук листів, файлів, фільтрація, особливості видалення листів.
· Контакти – робота з інформацією контактів, створення та використання груп і списків контактів задля покращення ефективності комунікації.
· Календар – застосунок тайм-менеджменту. Планування важливих подій та робочих зустрічей.
· OneDrive – Хмарний диск об’ємом 1Тб з доступом до інформації в будь-який час та з будь якого робочого місця. Організація файлів і папок, завантаження, створення, налаштування файлів. Керування доступом, особливості надання та зняття доступу. Відкриття та редагування файлів. Спільне редагування та коментування. Видалення та відновлення файлів. Відновлення попередньої версії документа з історії версій документів.
· Excel, Word, PowerPoint, Sway – Переваги роботи з документами в платформі Microsoft 365. Гнучкість, безпечність, спільна робота над документами з відображенням змін в реальному часі. Перегляд змін документу з історії версій. Примітки та коментарі.
· Створення коректних посилань на розділи та файли, що знаходяться на офіційному веб-порталі університету.


Тема: Оперативне отримання інформації. Ефективна командна робота. Проведення дистанційного навчання та інші можливості хмарної платформи Microsoft 365
Дата: 28 вересня 2023 року
Час: з 16:00 по 17:20
· Forms – Створення опитувань, вікторин, реєстрацій на заходи, проведення тестів, контрольних робіт з можливістю автоматичного оцінювання. Огляд можливостей: види питань, присвоєння балів, створення розділів. Налаштування, попередній перегляд форми, часові та інші обмеження. Спільна робота. Перегляд результатів в реальному часі та вивантаження їх в Excel.
· OneNote – Створення нотаток з тексту, зображень, відео, звукових записів та інших елементів. Ведення конспектів лекцій, створення списків завдань та збереження матеріалів. Створення розділів, сторінок. Додаткові файли та посилання. Розпізнавання рукописного письма.
· Teams - центр для ефективної командної роботи. Огляд застосунку. Завантаження програми на комп’ютер. Створення та налаштування команд, їх різновиди та відмінність. Додавання учасників до команди: ручний режим, за посиланням, за кодом (особливості та відмінності). Інтерфейс, вкладки, завантаження файлів, навчальних матеріалів. Створення нарад в Teams, доєднання до наради за посиланням. Параметри наради, запис наради та терміни зберігання, збереження списку присутніх. Демонстрація матеріалів з комп’ютера, створення кімнат, реакції, чат, користувачі. Додавання блокноту OneNote до класу. Створення та перевірка завдань взаємодія зі студентами. Додавання готових тестів до групи в Teams.
· Заключна частина: підсумок, обговорення та запитання.
За необхідністю звертайтеся за телефоном:
+380(98)-439-56-00 Соловейчук Олена Максимівна

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/