Зустріч із Робом Корсо та Ольгою Збарською

2З метою налагодження міжнародної співпраці 29 вересня 2023 року відбулася зустріч керівництва Університету Ушинського з представниками освіти штату Нью Йорк (США) Робом Корсо та Ольгою Збарською.
Роб Корсо - доктор філософії, старший науковий співробітник Університету Вандербільта; директор Консорціуму моделей пірамід; експерт з оцінки проектів професійного розвитку та програм для роботи з дітьми молодшого віку та їх сім'ями.
Роб Корсо має досвід роботи на керівній посаді у Національному центрі якісного викладання та навчання (NCQTL), був координатором проекту Центру соціальних та емоційних засад раннього навчання (CSEFEL).
Ольга Збарська - доктор наук, експерт у галузі креативного потенціалу людини, член академії ACSW, член The Textbook & Academic Authors Association, засновник та президент компанії «OZCREDO», автор книг та підручників.
Із вітальним словом до учасників проєкту звернулися ректор, доктор історичних наук, Андрій Красножон, проректор з наукової роботи, доктор політичних наук, Ганна Музиченко.
Експерти ознайомили представників Університету Ушинського з моделлю пірамід, їх використання для стабілізації психологічного та фізичного здоров'я дітей різних вікових груп та рівня травматичного досвіду. Був презентований досвід впровадження даної системи в сферу освіти США та ще понад ніж 50 країн світу. У процесі обговорення були визначені кроки щодо впровадження такої моделі в систему освіти України та освітній процес Університету Ушинського як флагмана педагогічної освіти зокрема.
Активну участь в обговоренні можливостей майбутньої співпраці брали участь також науково-педагогічні працівники університету: директор навчально-наукового інституту природничо-математичних наук, інформатики та менеджменту, доктор педагогічних наук Наталія Черненко; керівник міжнародного відділу Олександра Моргун; старший викладач кафедри математики та методики її навчання, кандидат педагогічних наук, координатор математичної освітньої галузі в Одеській області Ольга Папач; координатор з міжнародних грантів Університету Ушинського Володимир Черних.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/