Урочисте закриття проєкту «Business Bridge»

128 грудня 2022 року в Університеті Ушинського у змішаному форматі відбулося урочисте закриття освітньої програми «Business Bridge», яка є складовою міжнародного проєкту «Завжди поруч», що виконується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Програма «Business Bridge» виконувалася з вересня по грудень 2022 року і передбачала проведення наукового дослідження та тренінгів, спрямованих на розвиток бізнес-навичок ветеранів АТО/ООС/російсько-української війни та членів їх родин, вимушених переселенців (внутрішньо переміщених осіб) для подальшої інтеграції в суспільство та зміцнення у такий спосіб соціальної згуртованості громади.
Модератором зустрічі виступила проректор з наукової роботи Університету Ушинського - Ганна Музиченко.
Учасників зустрічі привітали керівники організацій-партнерів, які спільними зусиллями реалізовували програму: Андрій КРАСНОЖОН - доктор історичних наук, доцент, ректор Державного закладу "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського", Олександр ГОЛОПОТЕЛЮК - голова Правління громадської організації "Ветеранс ХАБ ОДЕСА ", керівник проєкту "Завжди поруч ", власник "Veterano Pizza Odesa", представник Одеської області в Раді ветеранів України при Міністерстві у справах ветеранів України та Анатолій КОВАЛЬОВ - доктор економічних наук, професор, ректор Одеського національного економічного університету.
Із презентацією аналітичного звіту (брифу) про проблеми соціальної згуртованості та пропозиції щодо її покращення, яке виконувалося в межах цього проєкту і передбачало серію досліджень, виступила Олена ЛІСЕЄНКО - доктор соціологічних наук, професор Університету Ушинського.
Усі учасники проєкту отримали сертифікати про підвищення кваліфікації за освітньою програмою «Business Bridge», а також поділилися своїми враженнями про проєкт, розповіли про власні історії, наголосили на необхідності та актуальності таких проєктів в сучасних реаліях, подякували організаторам за надану можливість удосконалюватися.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/