Університет Ушинського взяв участь у VI Загальноукраїнському конкурсі кращих проєктів у сфері освіти дорослих

ImageВід Університету Ушинського участь у IV загальноукраїнському конкурсі кращих проєктів у сфері освіти дорослих брав участь Південноукраінський центр професійного розвитку керівників і фахівців соціономічноі сфери (керівник - Черненко Н. М.) із проєктом «Трансфер інновацій: впровадження концепції НУШ в систему базової середньої освіти Одещини», який реалізовувався в Університеті Ушинського за підтримки Департаменту освіти та науки Одеської міської ради та Громадської організації «Асоціація керівників закладів освіти м. Одеси».
Проєкт складався з двох етапів. У межах першого етапу проєкту (1 грудня 2021 р. - 30 червня 2022 р.) проведено 6 онлайн-семінарів, підвищено кваліфікацію освітян Одещини за дев’ятьма програмами, серед них і розроблена у відповідь на психологічні виклики війни і спрямована на підготовку освітян до роботи в умовах психологічних травм та стресів програма підвищення кваліфікації для представників сфери освіти. Такою програмою скористалися 122 співробітники закладів загальної середньої освіти півдня України.
У межах другого етапу проєкту (1 серпня 2022 р. - 31 грудня 2022 р.) було проведено Літню дистанційну школу професійної майстерності педагогічних працівників; онлайн-семінари «Здоров’я, безпека та добробут на засадах компетентнісного підходу: формування здоровʼязбережувальної компетентності і навчання фінансової грамотності» та «Стратегія проєктування розвитку сучасного закладу загальної середньої освіти».
Українська асоціація освіти дорослих, яка є ініціатором VI Загальноукраїнського конкурсу кращих проєктів у сфері освіти, відзначила проєкт та Південноукраінський центр професійного розвитку керівників та фахівців соціономічноі сфери відповідним сертифікатом.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/