Шановні абітурієнти 2016 року!

Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» оголошує набір за НОВИМИ спеціальностями освітнього ступеня бакалавр:

- Соціологія

  • Менеджмент соціокультурної діяльності

- Музеєзнавство, пам' яткознавство

  • Богослов’я

 

Навчання за спеціальністю «Соціологія» дає змогу отримати диплом соціолога. Соціологія – це наука про сучасне суспільство. Якщо Ви бажаєте знати чому люди закохаються та одружуються, голосують певним чином, чим визначається соціальна активність людини; які соціальні та глобальні зміни відбуваються у сучасних суспільствах, як функціонує та структуроване сучасне суспільство; як організувати та провести соціологічне опитування громадської думки Вам потрібно обрати вивчення Соціології. Серед основних соціологічних дисциплін, що викладаються, - Історія соціології, Сучасні соціологічні теорії, Соціологія сім’ї, Соціальні відхилення, Соціологія особистості, Гендерна соціологія, Соціологія конфлікту, Соціологія молоді, тощо.Серед викладачів 8 докторів наук, майже 20 кандидатів наук, доцентів.

Фахівці-соціологи можуть залучатися до роботи в навчальних закладах, рекламних та маркетингових агенціях, засобах масової інформації, центрах з вивчення громадської думки, штабах політичних партій та організацій, органах державного управління та місцевого самоврядування, соціальних службах, аналітичних центрах бізнес-структур, прес-службах.

Сертифікати ЗНО, що необхідні для вступу до університету за спеціальністю «Соціологія»:

  • українська мова та література (базовий);

  • історія України (базовий);

  • іноземна мова (базовий) або математика

 

Навчання за спеціальністю «Менеджмент соціокультурної діяльності» дає змогу отримати диплом менеджера соціокультурної діяльності.

Менеджер соціально-культурної діяльності - це професіонал з високим рівнем загальної культури та ерудиції, що вивчає такі дисципліни, як менеджмент і маркетинг, підприємництво і економіка, фінансова і господарська діяльність, соціально-культурні технології і культурну спадщину, світова культура і література, історія мистецтв і психологія, педагогіка, реклама і етикет, іноземні мови.

Фахівці-менеджери соціокультурної діяльності можуть залучатися до роботи в управлінні арт-бізнесом, аналітичних центрах бізнес-структур, менеджерами культурно-дозвіллєвих закладів, організаторами рекреаційно-розважальних заходів, в туристичних фірмах, навчальних закладах, науково-дослідних інститутах, органах влади і управління, PR-технологіях, PR-менеджменет, логістиці у сфері товарних, грошових та інформаційних потоків, криза-менеджмент.

Менеджер соціально-культурної діяльності може працювати в наступних місцях:

- Агентства з організації свят;

- Театри;

- Телебачення;

- Центри дозвілля та народної творчості;

- Парки культури і відпочинку;

- Рекламні агентства;

- Державні установи культури, мистецтва і т.д.

 

Сертифікати ЗНО, що необхідні для вступу до університету за спеціальністю «Менеджмент соціокультурної діяльності»:

  • українська мова та література (базовий);

  • історія України (базовий);

  • іноземна мова (базовий) або математика, або географія

 

Термін подачі електронної заяви на участь у конкурсі з 11 до 27 липня 2016 року

Приймальна комісія: м. Одеса, вул. Старопортофранківська, 34; консультаційний телефон: (048) 732 – 48 – 02

 

Навчання за спеціальністю «Музеєзнавство, пам' яткознавство» дає змогу отримати диплом бакалавра музейної справи, охорони пам’яток історії та культури, туристичної роботи.

Бакалаври музейної справи, охорони пам’яток історії та культури, туристичної роботи зможуть працювати у державних управліннях культури та культурної спадщини, туристичних та екскурсійних агенціях, музейних та архівних установах, історико-культурних заповідниках, експертних організаціях та фірмах, освітньо-виховних закладах культури, різноманітних фондах. Випускники зможуть займатися організаційною та науково-дослідною роботою в галузі туристичних послуг, теорії та практики екскурсійної діяльності, інноваційних комунікативних технологій в індустрії музейної справи та туризму.

 

Сертифікати ЗНО, що необхідні для вступу до університету за спеціальністю «Музеєзнавство, пам' яткознавство»:

  • українська мова та література (базовий);

  • історія України (базовий);

  • іноземна мова (базовий) або математика, або географія

 

Термін подачі електронної заяви на участь у конкурсі з 11 до 27 липня 2016 року

Приймальна комісія: м. Одеса, вул. Старопортофранківська, 34; консультаційний телефон: (048) 732 – 48 – 02

 

Навчання за спеціальністю «Богослов’я»  дає змогу отримати диплом бакалавра богослов’я.

Жоден із державних вищих навчальних закладів м. Одеси не готує фахівців за напрямом «Богослов’я». Підготовка фахівців за напрямом «Богослов’я» передбачає вивчення феномену релігії як духовного явища, як втілення загальнолюдських цінностей в особистісному та суспільному житті. Підготовка фахівців-богословів включає вивчення широкого спектру філософських, гуманітарних, педагогічних та богословських наук. Серед основних богословських курсів, що викладаються, - «Догматичне богослов’я», «Загально-церковна історія», «Літургіка», «Патрологія», «Порівняльне богослов’я», «Апологетика», «Новітня церковна історія», «Канонічне право», «Святе Письмо Старого Завіту», «Святе Письмо Нового Завіту», «Апологетика», тощо.

Серед викладачів 8 докторів наук, майже 20 кандидатів наук та 8 кандидатів богослів'я.

Освітня програма з підготовки бакалавра богослов’я має світський характер. Освіта бакалаврів богослов’я не має за  мету підготовку священнослужителів. Вивчення та дослідження богословських проблем інтегруються в загальний контекст розвитку богословської, філософської та наукової думки як в Україні, так і за кордоном.

Фахівці-богослови затребувані в багатьох видах професійної діяльності, у тому числі в науково-дослідній, навчально-виховній, експертно-консультативній, організаційно-управлінській, соціально-практичній. Вони можуть залучатися до роботи в установах системи вищої та середньої професійної, інститутах підвищення кваліфікації, експертних співтовариствах та структурах громадянського суспільства, в органах соціальної підтримки та адаптації населення, в засобах масової інформації.

Сертифікати ЗНО, що необхідні для вступу до університету за спеціальністю «Богослов’я»:

  • українська мова та література (базовий);

  • історія України (базовий);

  • іноземна мова (базовий) або математика, або географія

Термін подачі електронної заяви на участь у конкурсі з 11 до 27 липня 2016

Приймальна комісія: м. Одеса, вул. Старопортофранківська, 34; консультаційний телефон: (048) 732 – 48 – 02

 

© 2017 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/