Студентки медичного факультету Університету Ушинського - переможці супер-фіналу Всеукраїнського конскурсу

2Студентки медичного факультету Південноукраїнського національного педагогічного універистету імені К. Д. Ушинського взяли участь в обласному супер-фіналі  Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму (для вікової категорії від 16 до 23 років включно).  

Вітаємо студентку 2 року навчання Лисенко Ольгу Валентинівну з нагородженням  дипломом І ступеня Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за підготовку проєкту, який переміг на Всеукраїнському конкурсі винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму. Тема проєкту: «Визначення біоварів Gardnerella vaginalis методом полімеразної ланцюгової реакції».

Студентка 2 року навчання Ковтуняк Катерина Сергіївна була нагороджена дипломом ІІ ступеня Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за проєкт, що став призером Всеукраїнського конкурсу з теми:  «Визначення довжини гіалуронової кислоти методом електрофорезу».

Пустая синяя полоска

© 2017 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/