Бібліотечна екскурсія для медичного факультету

3 ava6 вересня 2021 року в бібліотеці Університету Ушинського було проведено екскурсію-першокурсника для студентів медичного факультету.

Студенти, під керівництвом завідувачки кафедри, д.мед.н. Ліни Йосипивни Ковальчук, ознайомились зі структурою бібліотеки та із книжковою експозицією сектору рідкісної та цінної літератури. Завідувачка інформаційно-бібліографічним відділом Ірина Панченко і бібліограф 2 категорії Оксана Максим продемонстрували принципи роботи з електронними ресурсами бібліотеки та допомогли студентам здійснити інформаційний пошук в репозитарії та електронному каталозі. Особливо зацікавила студентів виставка нових надходжень медичної літератури, а саме: атласи анатомії людини, енциклопедії, навчальні посібники і періодичні видання на українській та англійській мові.

Бібліотекарі охоче відповіли на всі запитання студенів-медиків та з радістю чекають нових зустрічей.

Пустая синяя полоска

© 2017 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/