Відкрита лекція Людмили Степанової для викладачів та аспірантів факультету музичної та хореографічної освіти

01На факультету музичної та хореографічної освіти відкрити лекції викладачів стають гарною традицією.Аудиторія є достатньо широкою: слухачі курсів підвищення кваліфікації, здобувачі, викладачі музичних шкіл, аспіранти, науково-педагогічні працівники.
16 червня 2023 року з відкритою лекцією виступила кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри музичного мистецтва і хореографії Людмила Василівна Степанова. Лекція на тему «Інтегративний принцип синестезійного сприйняття мистецтва» викликав зацікавлення аспірантів кафедри музичного мистецтва і хореографії. Особливо це було корисно для тих аспірантів, хто навчається за освітньо-науковою програмою «Середня освіта. Музичне мистецтво», оскільки вони готуються до складання екзамену з освітнього компоненту «Інтеграційні та поліхудожні основи викладання музичного мистецтв». Для аспірантів освітньо-наукової програми «Мистецька педагогіка вищої освіти» представлена тема лекції також було корисною, оскільки інтеграція є одним з провідних принципів мистецької педагогіки.
Дякуємо Людмилу Василівну за цікаву лекцію і бажаємо творчих та наукових успіхів.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/