Китайські студенти отримали яскраву перемогу в ІІ патріотичному фестивалі-конкурсі «Народ-герой героїв появляє».

01Нещодавно було підведено підсумки ІІ патріотичного фестивалю-конкурсу «Народ-герой героїв появляє», в якому володарем Гран-прі в номінації «Інструментальне виконавство» став студент 3 курсу факультету музичної та хореографічної освіти Чжан Ванкай, який навчається за спеціальністю 025 Музичне мистецтво. Звання лауреата І премії в цій номінації конкурсне журі присудило Юй Ціцзя (спеціальність 014 Середня освіта (Музичне мистецтво)).
Ідея Відкритого патріотичного фестивалю-конкурсу «Народ-герой героїв появляє» народжена у горнилі війни. Саме у такі переломні моменти історії народ стає героєм і, за словами Бориса Грінченка, «…героїв появляє» … Появляє на полі бою, і на полях у боротьбі за урожай, і на мистецькому фронті. Конкурсними вимогами було передбачено виконання творів українських композиторів патріотичної тематики та обробок на теми українських пісень. Серед засновників і організаторів фестивалю-конкурсу – Київський університет імені Бориса Грінченка, Національний академічний оркестр народних інструментів України та Національний університет оборони України імені Івана Черняховського. В конкурсі в різних номінаціях взяли участь 1880 чоловік з багатьох регіонів України та зарубіжжя. Оцінювало виступи конкурсантів почесне журі, в складі якого були викладачі закладів вищої освіти, відомі діячі культури і мистецтва, серед яких – 15 народних та 8 заслужених артистів України, 27 – заслужених діячів мистецтв, 10 – лауреатів Національної премії імені Тараса Шевченка. Після завершення фестивалю-конкурсу було проведено онлайн зустріч членів журі з конкурсантами, на якій наші студенти виступили із словами вдячності за можливість взяти участь у творчому змаганні та високу оцінку їх виконавської майстерності. Щиро вітаємо наших переможців та їх керівника – доцента кафедри музично-інструментальної підготовки Горожанкіну О. Ю. з яскравою перемогою в ІІ патріотичному фестивалі-конкурсі «Народ-герой героїв появляє». Бажаємо невичерпної наснаги та нових творчих звершень в ім’я непоборної України!

pdf                     pdf

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

asiaklub https://www.martiplast.com/tips-gacor-maksimal-andalan-slotter-sepuh/ https://www.martiplast.com/teknik-gacor-naga-hitam-mahjong/ https://www.itinova.org/slot-resmi-gacor/ https://www.itinova.org/slot-mahjong-ways-2/ https://oicc.org/rtp-slot-starlight-princess-1000/ https://oicc.org/trik-modal-receh/ https://www.dacacarriers.com/pola-auto-gacor/ https://www.dacacarriers.com/akun-gacor-spesial-sweet-bonanza-xmas/ https://dinoland.b-cdn.net/mahjong-scatter-hitam.html https://dinoland.b-cdn.net/link-gacor-habanero.html https://www.francisaviation.com/slot-pg-soft-murah-maxwin/ https://oicc.org/agen-judi-bola-event-mix-parlay-mudah-menang/ https://oicc.org/game-slot-mahjong-wins/ https://www.francisaviation.com/slot-gacor-online/ https://www.francisaviation.com/slot-starlight-christmas/ https://oicc.org/trik-jitu-koi-gate/ https://oicc.org/slot-zeus-jp-x1000/ https://oicc.org/slot-server-jepang/ https://majubersama.b-cdn.net/slot-big-bass-amazon-xtreme.html https://majubersama.b-cdn.net/wolf-gold.html https://www.francisaviation.com/slot-great-rhino-deluxe/ https://www.francisaviation.com/slot-crypto-gold/ https://oicc.org/slot-power-of-thor-megaways/ https://oicc.org/mahjong-ways-3/ https://oicc.org/slot-online/ https://oicc.org/slot-mahjong-panda/ https://asianparalympic.org/game-sugar-rush/ https://asianparalympic.org/game-lucky-neko/ https://asianparalympic.org/game-gates-of-olympus/ https://oicc.org/meledak-jp-lucky-neko/ https://www.francisaviation.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.ysletadelsurpueblo.org/slot-gacor-deposit-dana/ https://www.stantonstreet.com/rtp-slot-tergacor/ https://asianparalympic.org/game-zeus-sensasional/ https://asianparalympic.org/rtp-live-tertinggi/ https://asianparalympic.org/daftar-akun-game-vip/ https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/