Китайські студенти отримали яскраву перемогу в ІІ патріотичному фестивалі-конкурсі «Народ-герой героїв появляє».

01Нещодавно було підведено підсумки ІІ патріотичного фестивалю-конкурсу «Народ-герой героїв появляє», в якому володарем Гран-прі в номінації «Інструментальне виконавство» став студент 3 курсу факультету музичної та хореографічної освіти Чжан Ванкай, який навчається за спеціальністю 025 Музичне мистецтво. Звання лауреата І премії в цій номінації конкурсне журі присудило Юй Ціцзя (спеціальність 014 Середня освіта (Музичне мистецтво)).
Ідея Відкритого патріотичного фестивалю-конкурсу «Народ-герой героїв появляє» народжена у горнилі війни. Саме у такі переломні моменти історії народ стає героєм і, за словами Бориса Грінченка, «…героїв появляє» … Появляє на полі бою, і на полях у боротьбі за урожай, і на мистецькому фронті. Конкурсними вимогами було передбачено виконання творів українських композиторів патріотичної тематики та обробок на теми українських пісень. Серед засновників і організаторів фестивалю-конкурсу – Київський університет імені Бориса Грінченка, Національний академічний оркестр народних інструментів України та Національний університет оборони України імені Івана Черняховського. В конкурсі в різних номінаціях взяли участь 1880 чоловік з багатьох регіонів України та зарубіжжя. Оцінювало виступи конкурсантів почесне журі, в складі якого були викладачі закладів вищої освіти, відомі діячі культури і мистецтва, серед яких – 15 народних та 8 заслужених артистів України, 27 – заслужених діячів мистецтв, 10 – лауреатів Національної премії імені Тараса Шевченка. Після завершення фестивалю-конкурсу було проведено онлайн зустріч членів журі з конкурсантами, на якій наші студенти виступили із словами вдячності за можливість взяти участь у творчому змаганні та високу оцінку їх виконавської майстерності. Щиро вітаємо наших переможців та їх керівника – доцента кафедри музично-інструментальної підготовки Горожанкіну О. Ю. з яскравою перемогою в ІІ патріотичному фестивалі-конкурсі «Народ-герой героїв появляє». Бажаємо невичерпної наснаги та нових творчих звершень в ім’я непоборної України!

pdf                     pdf

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/