Тиждень доброчесності на факультеті музичної та хореграфічної освіти

130 березня на факультеті музичної та хореографічної освіти було проведено круглий стіл на тему «Принципи академічної доброчесності та наукової етики в мистецько-освітньому просторі». Захід залучив здобувачів вищої освіти і науково-педагогічних працівників факультету.
Метою круглого столу було: обговорити актуальні питання академічної доброчесності та наукової етики в контексті мистецько-освітнього простору; визначити шляхи та механізми формування культури академічної доброчесності серед студентів та викладачів; обговорити рекомендації для всіх учасників освітнього простору щодо вдосконалення системи забезпечення академічної доброчесності в університеті.
Під час круглого столу було заслухано доповіді та виступи з наступних тем: поняття академічної доброчесності та наукової етики; види порушень академічної доброчесності; шляхи та механізми формування культури академічної доброчесності; роль викладача та студента в забезпеченні академічної доброчесності; досвід інших університетів у цій сфері, цікава статистика.
Круглий стіл став важливою платформою для обміну думками та досвідом з актуальних питань академічної доброчесності та наукової етики.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/