До Дня захисників та захисниць України

67МУЗИЧНА ТА ХОРЕОГРНАФІЧНА ОСВІТА В КОНТЕКСТІВ КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА
14-15 жовтня 2022 року
VІІІ Міжнародна науково-практична конференція
молодих учених та студентів

НА ФАКУЛЬТЕТІ МУЗИЧНОЇ ТА ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ

У цьому році щорічна конференція була особливою – присвячена Дню захисників та захисниць України. Війна загострила найважливіше почуття людини: патріотизму та національної гідності. Ніколи в соціокультурному просторі сучасної України духовна синергія усього народу не набувала такої міцності та здатності відстоювати цінності, культурні надбання багатьох поколінь українців, як в ці важки часи.


14 жовтня – для нас усіх – велике свято, на яке ми подивилися не так, як попередні роки. Це День захисників та захисниць України, наших славетних героїв. А ще це День українського козацтва, для яких цей день був святим: Днем Покрова Богородиці.
Це свято назавжди стане для нас найулюбленішим. Ми вдячні нашим героям; ми будемо виховувати наших дітей справжніми патріотами, такими, як вони, наші захисники і захисниці! Будемо берегти свою культуру, цінності, розвивати мистецтво, яке підтримує дух та надає сили на боротьбу.
На пленарному засідання конференції виступи вчених були присвячені символізму трьох світ 14 жовтня, історичним витокам козацтва, значущості українського фольклору, історії українського музикознавства, яке долало перепони радянської ідеології. Виступи здобувачів усіх рівнів вищої освіти, а саме: бакалаврського, магістерського, освітньо-наукового, присвячувалися різноманітним аспектам розвитку мистецтва та мистецької освіти. Студенти представляли результати своїх досліджень, які вказували на зацікавлення та уважне ставлення майбутніх фахівців до національної спадщини, до своєї соціокультурної місії щодо її збереження та подальшого розквіту.
Організатори конференції звернулися до усіх учасників з пропозицією перевести благодійний внесок, який зазвичай робиться на конференціях для витрат на оформлення матеріалів, сертифікатів тощо на різноманітні благодійні рахунки для ЗСУ. Участь у конференції була безкоштовною.
Учасниками конференції були представники різних місць України: Києва, Сум, Умані, Бердянську, Вінниці, Тернополя. Особливо нам, як організаторам конференції було приємно привітати здобувачів і викладачів з Бердянського державного педагогічного університету, який знаходиться наразі в евакуації у м. Запоріжжя. Минулого академічного року студенти з Бердянську навчалися в Університеті Ушинського в межах академічної мобільності.
Конференція має міжнародний статус. Беруть участь учені, студенти, викладачі з Китаю, Еквадору, Польщі, Швеції, Німеччини.
У контексті актуальності євроінтеграційних зв’язків було додано до Інформаційного листа Секцію: Розвиток мистецтва і освіті в контексті євроінтеграції. Представлено багато цікавої інформації, підготовлено матеріали, які увійдуть у збірку для ознайомлення. Збірку планується розмістити у репозитарій Університету Ушинського.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

asiaklub https://www.martiplast.com/tips-gacor-maksimal-andalan-slotter-sepuh/ https://www.martiplast.com/teknik-gacor-naga-hitam-mahjong/ https://www.itinova.org/slot-resmi-gacor/ https://www.itinova.org/slot-mahjong-ways-2/ https://oicc.org/rtp-slot-starlight-princess-1000/ https://oicc.org/trik-modal-receh/ https://www.dacacarriers.com/pola-auto-gacor/ https://www.dacacarriers.com/akun-gacor-spesial-sweet-bonanza-xmas/ https://dinoland.b-cdn.net/mahjong-scatter-hitam.html https://dinoland.b-cdn.net/link-gacor-habanero.html https://www.francisaviation.com/slot-pg-soft-murah-maxwin/ https://oicc.org/agen-judi-bola-event-mix-parlay-mudah-menang/ https://oicc.org/game-slot-mahjong-wins/ https://www.francisaviation.com/slot-gacor-online/ https://www.francisaviation.com/slot-starlight-christmas/ https://oicc.org/trik-jitu-koi-gate/ https://oicc.org/slot-zeus-jp-x1000/ https://oicc.org/slot-server-jepang/ https://majubersama.b-cdn.net/slot-big-bass-amazon-xtreme.html https://majubersama.b-cdn.net/wolf-gold.html https://www.francisaviation.com/slot-great-rhino-deluxe/ https://www.francisaviation.com/slot-crypto-gold/ https://oicc.org/slot-power-of-thor-megaways/ https://oicc.org/mahjong-ways-3/ https://oicc.org/slot-online/ https://oicc.org/slot-mahjong-panda/ https://asianparalympic.org/game-sugar-rush/ https://asianparalympic.org/game-lucky-neko/ https://asianparalympic.org/game-gates-of-olympus/ https://oicc.org/meledak-jp-lucky-neko/ https://www.francisaviation.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.ysletadelsurpueblo.org/slot-gacor-deposit-dana/ https://www.stantonstreet.com/rtp-slot-tergacor/ https://asianparalympic.org/game-zeus-sensasional/ https://asianparalympic.org/rtp-live-tertinggi/ https://asianparalympic.org/daftar-akun-game-vip/ https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/