Урочисте вручення дипломів магістрам факультету музичної та хореографічної освіти.

121 лютого на факультеті музичної та хореографічної освіти відбулося урочисте вручення дипломів магістрам – випускникам 2022 року. Торжество розпочалося з виконання гімну України та студентського гімну «Gaudeamus». Вручення дипломів – це завжди визначна подія, це підведення підсумків плідної сумісної роботи викладачів і студентів, урочисте визнання результатів їхньої праці. Привітати випускників прийшли викладачі факультету, студенти, батьки та друзі. В період навчання в магістратурі значна кількість випускників стали лауреатами Міжнародних конкурсів, брали активну участь в житті факультету та університету та були нагороджені почесними грамотами. З привітальними словами до магістрів звернулися викладачі факультету, зокрема завідувачка кафедрою музично-інструментальної підготовки Демидова М.Г., яка побажала випускникам максимальної реалізації своїх творчих амбіцій та наполегливості у досягненні поставленої мети. Щирі слова настанови на майбутнє пролунали від заступника декана з виховної роботи Горожанкіної О.Ю. яка виловила слова вдячності батькам за гарне виховання достойних людей та побажала випускникам успіху та щастя у світі обраної професії, здійснення мрій та життєвих планів. Зворушливі, теплі слова, сповнені глибокої поваги та вдячності, присвятили випускники магістратури професорсько-викладацькому складу факультету, зауваживши на високий рівень професійної майстерності викладачів, самовідданість своїй праці, бажання дати студентам найкращі знання, вміння створити теплу, родинну атмосферу на факультеті. Із сльозами на очах пролунали від магістрів слова вдячності батькам та презентовано святковий концерт, в якому вони продемонстрували свої професійні вміння і таланти, набуті під час навчання на факультеті музичної та хореографічної освіти.
Щиро вітаємо наших випускників з отриманням дипломів! Щастя вам, віри в себе і в свою країну! Успіхів на усьому життєвому шляху!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/