Методична робота. Майстер класи Кіквеналідзе

2Протягом року не зважаючи на поточну ситуацію в країні викладачі в умовах воєнного стану приймають участь онлайн-семінарах практикумах, тренінгах, вебінарах, майстер-класах тощо. Викладачі , що перебувають за кордоном проходять в країнах ЄС стажування, приймають участь в майстеркласах. Викладач Кікнавалідзе Катерина провела ряд відкритих занять в рамках стажування в Краківській Музичній Академії .
Заняття велись на кафедрі струнних інструментів сумісно з Оріаною Мастернак, викладачем Краківської Музичної Академії; Станіславом Янеком, головою по роботі з іноземними студентами, К. О. Кікнавелідзе, викладачем і стажистом кафедри струнних інструментів Краківської Музичної Академії, А. Грабовською, здобувачкою другого ( магістерського) рівня освіти ПНПУ ім. Ушинського

Викладачі беруть активну участь у концертній діяльності за кордоном. Так, викладачка кафедри музично - інструментальної підготовки Кікнавалідзе К. та студенти її класу разом із концертмейстером Краківської музичної академії Д. Остролуцькою дали ряд благодійних концертів для мешканців Польщі. В репертуарі музикантів були твори українських зарубіжних та композиторів .

ГАСТРОЛЬНА КАРТА
28. 04 22. Польща, м. Нєполоміце, участь у концерті "На струнах надії". Було виконано Сонату В. Косенко ор.18, та Мелодію М. Скорика у супроводі Г. Шпілевської (концертмейстера музичної школи "Моцарт", м. Краків).

3.05.22 - Польща, м. Тарнув, площа, Концерт "Звуки надії" до Дня Конституції. Виступ в складі камерного оркестру. В програмі: В. А. Моцарт "Дивертисмент" ре-мажор, М. Скорик "Мелодія", М. Огінський "Полонез".


3) 13.05.22 - Польща, м. Краків, Музей Фотографії, Концерт "Ніч Музеїв". Виступ в складі малого складу камерного оркестру.
4) 14.05.22 - Польща, м. Варшава, Концерт присвяченийщорічному святі "Ніч Музеїв",

5) 19.06.22 - Польща, м. Краків, Палац Збаржських. Виступ у заключному концерті 1 сезона циклу "Porta w Pałacu". Програма : Й. С. Бах "3 Партита", Гавот та два Менуети.
Після виступу відбулася пресконференція, на якій обговорювалися питання сучасного становища української вищої музичної освіти та міжнаціональних звязків польської та української скрипкової традиції. Пресконференцію проводила викладач скрипки краківської музичної академії Оріана Мастернак.

14.08.22 - виступ в складі симфонічного оркестру у концерті "W 20 rocznicę zawieszenia świata bożemu miłosierdziu przes św.
Jana Pawła II". Краків, В програмі твори К. Міхаелека та Г. Ботора.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/