Академічна доброчесність.

ngerbНа минулому тижні куратори різних академічних груп звернулися до важливої теми, яка визначає якість навчання та морально-правові принципи - це академічна доброчесність.

Доц. Т. С. Совкова куратор академічної групи 1-го року навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізика та астрономія), доц. Д. О. Дячок куратор академічної групи 2-го року навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Природничі науки), доц. І. І. Дончев куратор академічної групи 1-го року навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014. Середня освіта (Фізика та астрономія), доц. Н. А. Волчок куратор академічної групи 4-го року навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізика. Математика) звернули увагу на те, що академічна доброчесність - це не просто правила, які ми повинні виконувати, це наша моральна відповідальність перед собою та перед нашими колегами. Це зобов'язання бути чесними, правдивими та етичними в усіх аспектах нашої навчальної та наукової діяльності.
Проведені кураторські години стали для студентів нагадуванням про важливість академічної доброчесності. Викладачам вдалося змотивувати здобувачів освіти бути чесними, відданими своїй справі та завжди дотримуватися найвищих стандартів моралі, закону та етики.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/