Конкурс для студентів українських вузів від МотоЗілла

2Компанія МотоЗілла проводить оновлений грантовий конкурс для студентів та учнів українських навчальних закладів. Cтуденти і учні мають потенціал стати справжніми героями своєї країни. Грант "Герої Нації" створений для визнання та підтримки тих, хто докладає зусилля на шляху до перемоги в умовах війни.

1

Для участі у конкурсі дозволено використання лише особистого досвіду та опис власних історій та дій зроблених у контексті перемоги:
1. Активна Підтримка Збройних Сил: Студенти, які надають активну підтримку військовим частинам, лінії фронту чи участь у військових проектах.
2. Громадська Активність та Патріотичні Ініціативи: Оцінюється внесок у вирішення соціальних проблем, пов'язаних із війною, та патріотичні проекти.
3. Реалізація Проектів для Захисту Національної Безпеки: Студенти, які розробляють та впроваджують проекти, спрямовані на зміцнення національної безпеки та розвитку оборонної сфери.

Увага! Рекомендують використання відео та фото матеріалів.
За найкращу статтю учасник отримає стипендію у розмірі 20000 гривень!
Терміни та порядок проведення конкурсу:
• 22.08.2023 - початок грантового конкурсу;
• 21.05.2024 - крайній день прийому конкурсних робіт;
• 03.06.2024 - оголошення переможця;
• 12.06.2024 - нагородження переможця.
Готову статтю надіслати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
• Обовʼязково вказати тему листа: «Конкурсна робота»;
• В листі вкажіть своє повне Імʼя, обрану тему та навчальний заклад у називному відмінку;
• Документ з конкурсною роботою, в форматі Microsoft Word, прикріпити до листа.
Бажаємо успіхів кожному учаснику. Слава Україні!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/