Делегація кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності на Х Всеукраїнській науково-теоретичній конференції «Соціальні та гуманітарні технології: філософсько-освітній аспект» (ЗВО-партнер ЧДТУ)

1Делегація кафедри філософії, соціології та МСКД взяла участь в Х Всеукраїнській науково-теоретичній конференції з міжнародною участю «Соціальні та гуманітарні технології: філософсько-освітній аспект» (ЗВО-партнер ЧДТУ). На нас чекала екскурсія університетом, знайомство з кафедрою філософських і політичних наук, відвідування Музею історії університету та Музею радіотехніки, Музею філософських ідей та відкритим проєктом «Філософсько-політичний визначник із завданнями».Родзинкою стала зустріч з ректором університету проф. Олегом Григором, де він ділився досвідом організації профорієнтаційної роботи в області та громадах, розповідав про перспективи розвитку університету, особливості організації навчання, наукової роботи, проходження практики.
Вшанування пам’яті Великого Кобзаря на Тарасовій горі та урочисте покладання квітів до пам’ятника з нагоди 210-ї річниці від Дня народження Тараса Шевченка відбулося в місті Каневі. Науковий співробітник Богдан Гранатирко провів екскурсію «Сучасний Шевченко: крізь призму філософії». На згадку наші студенти залишили відгук в Книзі для відвідувачів. Пленарне засідання пройшло у змішаному форматі в конференц-залі Шевченківського Національного Заповідника. Актуальна проблематика, філософський дискурс, продуктивна дискусія – відомі науковці, фахівці своєї справи з різних міст України представили до загального діалогу свої наукові розвідки.
Секційні засідання відбулися в Національному історико-культурному заповіднику «Чигирин». У величному конференц-залі резиденції творця Української козацької держави Богдана Хмельницького бакалаври, магістри та аспіранти представили свої наукові розвідки. Наш Університет представляли здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Менеджмент соціокультурної діяльності» Вікторія Фіник, Полина Самойлова та Оксана Базелюк, ОПП «Початкова освіта. Логопедія». На завершення конференції учасники відвідали визначну архітектурну пам’ятку XVII століття Іллінську церкву в с. Суботів, де похований гетьман Богдан Хмельницький. На величному пагорбі біля церкви відбулося урочисте підведення підсумків конференції та вручення сертифікатів.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/