Бесіда "Академічна доброчесність - шлях до якісної освіти"

125 березня 2024 року в рамках тижня доброчесності, який проходить у нашому університеті, викладачем кафедри слов'янського мовознавства Олександром Ілясовим було проведено тематичну бесіду зі студентами 2 групи 4 р.н. історико-філологічного факультету. Бесіда була присвячена темі «Академічна доброчесність – шлях до якісної освіти». Здобувачі були ознайомлені із законодавчою базою, у якій знайшло своє відображення поняття «академічна доброчесність», із видами порушень академічної доброчесності в процесі навчання та їх можливими наслідками.
Студенти також отримали необхідні рекомендації щодо дотримання принципів академічної доброчесності в процесі написання наукових праць. Це є особливо важливим для здобувачів освіти випускних курсів, які протягом цього семестру мають підготувати та захистити власні курсові проєкти.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/