Заходи тижня доброчесності на кафедрі освітнього менеджменту та публічного управління

1Студенти спеціальностей 073 Менеджмент та 281 Публічне управління та адміністрування долучилися до заходів тижня доброчесності, які проводила кафедра освітнього менеджменту та публічного управління.
Протягом другої декади березня студенти 2 та 3 курсів спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування долучилися до онлайн-курсів «Академічна доброчесність», «Доброчесна громада» на платформах EdEra, НАЗК: Захлебняк Єлизавета, Гаврилюк Анастасія, Волошина Діана, Туневич Анастасія, Бодюл Христина, Кюркчю Евеліна, Ніколаєва Дар'я. Під час роботи на платформах майбутні управлінці дізналися про теоретичні аспекти академічної доброчесності, а також навчилися застосовувати теоретичні знання на практиці, про що засвідчили отримані ними сертифікати про проходження курсів.
Кураторами груп були проведені кураторські години «Дотримання академічної доброчесності».
28 березня завідувачем кафедри Оксаною Саклюк було організовано круглий стіл «Академічна доброчесність в освітньому середовищі», на якому обговорювалися питання змісту академічної доброчесності, механізми виявлення фактів академічної недоброчесності та відповідальності за них.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/