Захід з морально-психологічної підтримки від Військово-морських сил України

0117 квітня в Університеті Ушинського відбувся захід з морально-психологічної підтримки та національно-патріотичного виховання здобувачів освіти, який було проведено представниками 73 центру морально-психологічної підтримки Військово-морських сил Збройних сил України.

1
Під час зустрічі студенти ознайомилися з історією сучасних військово-морських сил України та веденням бойових дій на морі та підтримку сухопутних військ на узбережжі.

2
Були розглянуті не лише військові аспекти, але й важливість патріотичного виховання та морально-психологічної підтримки громадськості. Учасники заходу мали можливість поставити запитання та висловити свої думки й отримати книгу «Воля проти рабства» проєкту Марка Гордієнка.

3
Університет Ушинського висловлює свою повагу, бажає успіхів у діяльності та вірить в перемогу України!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/