Екскурсія студентів Університету Ушинського Одеською кіностудією

122 квітня студенти навчально-наукового інституту природничо-математичних наук, інформатики та менеджменту відвідали Одеську кіностудію, де відбулася екскурсія.

Музей кіно містить велику колекцію реквізиту та костюмів, що використовувалися при кінозйомках, в тому числі відомих фільмів Одеської кіностудії – «Місце зустрічі змінити не можна», «Десять негренят», «В’язень замку Іф», «Д’Артаньян і три мушкетери» та інших. Велику увагу привернули тематичні експозиції Володимира Висоцького та Віри Холодної.
Крім того, студенти дізналися, як працює знімальна та освітлювальна техніка, допоміжне операторське обладнання, апаратура звукозапису та монтажу та інші технічні та цифрові пристрої, що використовуються в кіноіндустрії.
По завершенню екскурсії, член правління Спілки кінематографістів України Марина Багрій-Шахматова поспілкувалася із студентами щодо перспектив та сучасного стану кіномистецтва в Україні.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/