Гостьова лекція д.політ.н. Юлії УЗУН для аспірантів-політологів

117 квітня 2024 року в межах реалізації програми «Гостьовий лектор» для аспірантів спеціальності 052 Політологія відбулася гостьова лекція стейкголдера ОНП «Політологія» доктора політичних наук, доцента УЗУН Юлії Вадимівни (ОНУ імені І. І. Мечникова) на тему: «Парадипломатія міст в глобальній «політиці, орієнтованій на місце».
Лекція відбувалася в межах вивчення аспірантами навчальної дисципліни «Регіональна політика і локальна демократія», у тематичне поле якої входить проблематика політичної суб’єктності великих міст-мегаполісів, їх ролі в глокалізованому політичному просторі тощо. Юлія Вадимівна Узун є знаним фахівцем у цій сфері, тому доєднатися до її лекції виявили бажання не тільки студенти і аспіранти Університету Ушинського, а й політологи з інших ЗВО України.
Основний фокус лекції – це зміна просторової парадигми суб’єктності політики, відхід від провідної ролі націй та держав на рівень міст та мегаполісів із акцентом на можливості та потенціал співпраці великих міст між собою, із регіональними, національними та наднаціональними органами влади.
QA-частина заходу перетворилася на дискусійний майданчик з обговорення перспектив українських міст в сучасній парадипломатії міст-мегаполісів та інституту побратимства як одного із інструментів взаємодії сучасних міст.
Як завжди, було цікаво та корисно і вже формується запит на наступну змістовну лекцію від нашого «сталого» стейкголдера.
Дякуємо Юлії Вадимівні і вже чекаємо на наступну зустріч.


 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/