Університет Ушинського в гостях у закладів освіти міста Южне

16 травня 2016 року делегація викладачів і студентів Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського на чолі з ректором академіком Олексієм Яковичем Чебикіним провела низку зустрічей із учнями та педагогами закладів освіти м. Южне Одеської області,

а саме: «Южненської Авторської М. П. Гузика експериментальної спеціалізованої загальноосвітньої школи-комплексу І-ІІІ ступенів», «Южненського навчально-виховного комплексу (загальноосвітня спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №2 - центр позашкільної освіти - професійно-технічне училище)». У спілкуванні також взяли участь учні випускових класів «Южненської загальноосвітньї школи І-ІІІ ступенів №1» та «Южненського навчально-виховного комплексу імені В'ячеслава Чорновола ЗОШ I-III ступенів №4».

У ході спілкування з випускниками академік О. Я. Чебикін підкреслив суспільну значущість праці педагога, важливість правильного професійного вибору для майбутнього, універсальність та перспективність учительської професії, а також ознайомив абітурієнтів із історією педагогічного вишу та нещодавно відкритими спеціальностями. Викладачі Університету Ушинського презентували факультети та спеціальності, а студенти розповіли про цікаве і насичене студентське життя, відкриті перспективи для подальшого працевлаштування, можливості стажування, практики та навчання за кордоном тощо.

 

Наприкінці зустрічі представники університету відповіли на численні запитання старшокласників з приводу особливостей вступної кампанії 2016 року, порядку та термінів подання документів до ВНЗ. Ректор, академік Олексія Якович Чебикін особисто запросив усіх бажаючих вступати до Університету Ушинського й отримати сучасну вищу освіту європейського рівня.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/