В університеті відзначили свято Новруз!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОГАЛЕРЕЮ ДО ПОДІЇ

23 березня 2015 року в Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського відзначалося національне свято - Новруз. Цей день вважається Новим весняним роком серед мешканців східних країн та днем пробудження природи. На урочистому заході були присутні голова Одеської гуманітарної асоціації «Туркмен світу» Халлиєв Н. Б., координатор міжнародного проекту «Освітньо-інформаційний та культурний центр Республіки Туреччина» Явуз Мустафа, ректорат університету, викладачі, співробітники та студенти. 

Святковий концерт, присвячений Новрузу, був проведений за підтримки студентського клубу завдяки зусиллям студентів-туркменів факультетів української філології, іноземних мов та фізико-математичного факультету. Іноземні та українські студенти  продемонстрували свої вміння в танцях, співі, грі на музичних інструментах та декламації. Особливо всім присутнім в залі запам’ятався виступ КВК-команди «Туркменчики-красунчики»

Під час святкового концерту грамотами за успіхи у навчанні та активну участь у громадській діяльності університету ректором були нагороджені близько 30 студентів.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/