Міжнародна інтернет-конференція «Вища освіта в період пандемії»

25 листопада 2020 року відбулася міжнародна інтернет-конференція «Вища освіта в період пандемії». Конференція проводилася в рамках роботи Освітнього науково-інформаційного та культурного центру Держави Ізраїль Південноукраїнського національного педагогічного універистету імені К. Д. Ушинського, спільно з Аріелським університетом (м.Аріель, Ізраїль) та Центральним уінверситетом Гар’яни (Індія). У конференції взяли участь більше 30 науковців з України, Ізраїлю та Індії.

Почесними гостями конференції були професор Ніца Давідович - голова Центру оцінювання якості освіти в Аріельському університеті та доктор Рену Ядав - доцент кафедри педагогіки Університету Гар’яни, які розповіли про особливості переходу на дистанційне навчання в Ізраїлі та Індії. Учасники конференції виступили з доповідями, обговорили виклики в сучасній системі освіти в період пандемії, зокрема, переосмислення ролі викладача в умовах дистанційної освіти, переваги та недоліки онлайн навчання, використання інноваційних методів викладання, тощо.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/