Відбулося засідання Конференції трудового колективу університету

28 серпня 2015 року відбулося спільне засідання Конференції трудового колективу та вченої ради Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського з нагоди початку нового 2015-2016 навчального року.

 

На початку засідання привітали ювілярів, які багато років сумлінно працюють в університеті та мають значні трудові досягнення. Золотими медалями університету були нагороджені академік А. Ю. Ків, доценти О. М. Яцій та О. Х. Тадеуш, а професори університету О. П. Саннікова та В. М. Гладкова нагороджені почесними грамотами Департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації. Доцент О. М. Яцій подарував університетській бібліотеці раритетне видання Євангелія, виданого понад 200 років тому.

 
На фото: ректор О. Я. Чебикін вручає золоті медалі університету

академіку А. Ю. Ківу та доценту О. М. Яцію

 

Із доповіддю «Про результати роботи університету у 2014-2015 році» виступив ректор університету академік О. Я. Чебикін, який доповів про основні здобутки університету в навчальній, науковій, міжнародній та інших сферах діяльності в минулому навчальному році, про результати вступної кампанії-2015, а також визначив основні пріоритети та напрями роботи університету в новому навчальному році.

Колектив університету позитивно оцінив результати роботи університету, а також узяв активну участь в обговоренні перспектив роботи в поточному році. Серед основних завдань, як відзначила академік А. М. Богуш, є зміцнення наукової складової в роботі університету, розробка та запровадження власних антиплагіатних програм, посилення вимог до змістовної частини наукових видань тощо.

 

На фото: виступ академіка А. М. Богуш на засіданні Конференції трудового колективу університету

 

Декан факультету фізичної реабілітації професор Б. Г. Шеремет поділився досвідом плідної профорієнтаційної роботи на факультеті та запропонував усім керівникам структурних підрозділів посилити профорієнтаційну та інформаційно-рекламну роботу щодо популяризації нових напрямів підготовки. Додав актуальності цьому питанню й проректор університету А. М. Ананьєв, закцентувавши увагу на інформаційно-рекламній роботі серед громадян інших держав та необхідності розширення міжнародної діяльності, участі в міжнародних проектах та сприянні академічній мобільності учасників освітнього процесу.

У ході засідання вченої ради розглядалися питання підготовки до відзначення у 2017 році ювілейної дати – 200-річчя університету, оптимізації структури університету та інші поточні питання.

 

 

 

 

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/