Благодійний Хеллоуїнський ярмарок

3У день жахів, 30 жовтня 2023 р., Університет Ушинського організував надзвичайно захоплюючий благодійний Хеллоуїнський ярмарок. Завдяки активній участі студентського самоврядування та студентів навчально-наукового інституту природничо-математичних наук, інформатики та менеджменту цей захід перетворився на незабутнє свято. Кожний учасник мав можливість купити смачні страви, отримавши у подарунок напій, смачний сік або компот. Студенти активно долучилися до святкування зробивши свій особистий внесок. Ярмарок надав можливість відчути справжню Хеллоуїнську атмосферу, зустріти моторошних персонажів та повністю зануритися в це свято. Усі кошти, зібрані під час ярмарку, будуть спрямовані на потреби Збройних Сил України.
Окрема вдячність студентам перших та других курсів, а саме 11М, ІА, Ф, ПН та ІА, ФМ, МА за активну участь у підготовці свята.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/