29 березня 2024 року аспіранти-психологи відвідали гостьові лекції «Сучасні тенденції розвитку вищої освіти в Україні і світі» та «Академічна доброчесність: епістемологічний аспект»

129 березня 2024 року здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія прослухали дві поспіль гостьові лекції «Сучасні тенденції розвитку вищої освіти в Україні і світі» та «Академічна доброчесність: епістемологічний аспект», які провели доктор педагогічних наук, професор, завідувачка кафедри педагогіки Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка Марини БОЙЧЕНКО та доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри філософії, біоетики та іноземних мов Одеського національного медичного університету Володимир ХАНЖИ, відповідно.
На лекціях було обговорено проблему глобалізації, інтернаціоналізації та діджитилізації вищої освіти, існуючих інтеграційних процесів, академічної доброчесності у вищій освіті. Вдячні лекторам за актуальну інформацію з важливих питань. На усі питання, що виникали у учасників, спікерами було надано відповіді, учасники також залучалися до обговорення.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/