Випуск публічних службовців в Університеті Ушинського

1З 23 по 29 червня 2023 року в Університеті Ушинського відбулася атестація бакалаврів, які успішно опанували освітньо-професійну програму «Публічне управління та адміністрування». Це вже другий випуск за цією акредитованою у 2022 році освітньою програмою.
Під час атестаційного екзамену та захисту кваліфікаційної (бакалаврської) роботи комісією на чолі з доктором наук з державного управління, професором Колісніченко Н.М. було оцінено рівень досягнення результатів навчання, визначених стандартом спеціальності 281 та відповідною освітньою програмою Університету Ушинського.
Зокрема, на екзамені студентами були продемонстровані ґрунтовні знання основних нормативно-правових актів з питань організації публічної влади та публічної служби, розуміння основних етичних норм публічних службовців, сучасного стану та перспектив розвитку публічного управління в Україні та Європі.
Слід також відзначити креативне мислення студентів при вирішенні практичних (ситуаційних) завдань, що продемонструвало їх здатність до прийняття комплексних рішень у складних публічно-управлінських ситуаціях практичного характеру.
Тематика захищених бакалаврських робіт відображала найбільш актуальні проблеми публічного управління, зокрема щодо питань боротьби з корупцією та доброчесності публічної служби, питань лідерства і наставництва на публічній службі, аналізувався інститут присяги, а також процеси децентралізації. У частині робіт було сфокусовано увагу на міжнародному і європейському досвіді з обраної теми. Бакалаврські дослідження передбачали теоретичне обґрунтування обраної теми, були пов'язані з виробничими практиками в органах влади, які проходили здобувачі ОПП. Кожна з робіт мала певну практичну значущість.
До керівництва бакалаврськими роботами були залучені провідні науковці кафедри освітнього менеджменту та публічного управління (доктор політичних наук, професор О. О. Долженков; доктор наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти М.М. Білинська).
Кваліфікаційні (бакалаврські) роботи трьох здобувачів були рекомендовані на Всеукраїнський конкурс кваліфікаційних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», що проводився Асоціацією випускників програм з державного управління, публічного управління та адміністрування, менеджменту та керівників проєктів «Нова еліта нації». Кваліфікаційні роботи Гримчак Н.В. «Інститут присяги як моральний ресурс публічного управління», Матієвської А.О. «Наставництво в механізмі проходження публічної служби», Соловей Д.В. «Застосування краудсорсингу в публічних організаціях», здобули призові місця.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/