28-30 червня здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія відвідали тренінг із соматичної терапії комплексної травми з Babette Rotschild.

1Babette Rothschild є всесвітньо відомим тілесним психотерапевтом та освітянином, що спеціалізується на лікуванні травм та ПТСР. Вона є автором (серед іншого) бестселера «Тіло пам’ятає», «Революціонізація лікування травм», а також творцем/редактором серії «8 ключів самодопомоги», що видані W. W. Norton & Co.
Бабетт провела даний захід саме для українських спеціалістів, надаючи свою підтримку та експертизу, освітні можливості та долучає до допомоги інші організації та провідних фахівців.
Протягом цього триденного курсу здобувачі отримали такі важливі в умовах війни знання з діяльності нервової систем, особливостей формування травми, етапів роботи з нею, стабілізації як основи роботи з травмою, специфіки вікарної травми, самотурботи для спеціалістів тощо.
Дякуємо Babette Rothschild за таку важливі для українців знання, вміння та навички.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/