Аспіранти-психологи прослухали лекцію Томаса Вебера.

130.06.2023 в онлайн-форматі здобувачі ОНП Психологія прослухали лекцію Томаса Вебера, засновника і тренера Traumafokus, клінічного психолога, нейропсихолога, психотерапевта, який є керівником Віденського інституту нейропсихотерапії.
Лектор надав інформацію щодо роботи психотерапевта під час війни, як можна працювати з постраждалими від війни, перебуваючи у країні, в якій травматична подія продовжує тривати. Обговорювалися складнощі терапевтичної роботи з людьми, адже війна – це травматична подія як для клієнтів, так і для психотерапевтів, військових, їхніх родичів, осиротілих дітей, ВПО тощо. Також було надано відомості щодо психотерапевтичних засобів впливу на психологічний та фізичний стан українців, можливості самоподопомоги та самозаспокоєння.
Дякуємо Томасу Веберу за практико-зорієнтовану лекцію з елементами наукової дискусії з актуальної проблематики.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/