Аспіранти-психологи долучилися до вебінарів, які провела Magna Tung.

124 та 25 липня аспіранти-психологи долучилися до серії вебінарів, які провела Magna Tung – консультантка та тілесно-орієнтована психотерапевтка, яка спеціалізується на дихальних практиках, медитації, сімейній терапії та терапії ПТСР.
З 2021 року Магна є викладачем Somatic Experiencing (SE™), вона поглиблювала своє розуміння роботи з травмою протягом багатьох років. Зараз вона працює у Тайвані, Китаї та Австралії, ділиться своїми практиками з українськими фахівцями.
На вебінарах Магна поділилася власним досвідом, були виконані соматичні вправи, здобувачі навчилися підтримувати свою нервову систему через самодотик і спостереження, через підтримання зв'язку мозку та тіла, що допомагає рефлексувати реальність, залишатися тут і тепер.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/