З 26 по 29 липня здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія прийняли участь у VII Міжнародному форумі «Медіація і право»

126-29 липня здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія прийняли участь онлайн на платформі Zoom у VII Міжнародному форумі «Медіація і право», який було організовано Українською академією медіації у рамках Проєкту ЄС «CONSENT» спільно з Проєктом ЄС «Право-Justice» та Програмою USAID «Справедливість для всіх».
Даний форум є одним з найбільших в Україні спеціалізованих заходів міжнародного рівня з медіації для фахівців у галузі права, медіаторів та усіх зацікавлених осіб.
Під час форуму було проаналізовано здобутий досвід, виклики та досягнення у використанні медіації під час війни, а також її ролі у подальшій відбудові України; обговорено питання імплементації прийнятого напередодні війни закону України «Про медіацію», а також питання ратифікації Сінгапурської конвенції; презентовано кращі іноземні практики, інновації та нові рішення у сфері медіації. Воркшоп, проведений у межах форуму додав практики комунікації та специфіки розуміння комунікації у медіації.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/