Науково-дослідна лабораторія тренінгових технологій «Скрепка» – узагальнення результатів і наукових дослідженнях та перспективи на 2023 – 2024 рік

118.09.23 відбулася установча онлайн-конференція та тему «Науково-дослідна лабораторія тренінгових технологій «Скрепка» – узагальнення результатів і наукових дослідженнях та перспективи на 2023 – 2024 рік».
Керівник лабораторії Поспелова Ірина Донатасівна, доцент кафедри теорії та методики практичної психології ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського», зупинилася на всіх напрямах діяльності лабораторії: організаційному, науково-дослідному, проектному та видавницькому.
Окремо керівник лабораторії зупинилася на результатах ряду досліджень, що проведені із залученням здобувачів вищої освіти та публікаціях їх наукових результатів, а саме: з арт-терапії (Психологічні особливості арт-терапевтичних технік для психопрофілактики професійного вигорання у особистості); з конфліктології (Особливості подолання конфліктних ситуацій осіб з різним рівнем емоційного інтелекту); психології впливу (Індивідуально-психологічні чинники впливу психолога на особистість клієнта); кризисної психології (Прояви стресу підчас бойових дій у носіїв різних типів темпераменту).
Цікавість викликала розповідь про зустрічі, що освітлили результати наукової співпраці з провідними фахівцями мережі спеціалістів психологічної служби закладів освіти міста Одеси, Одеської області, України та зарубіжжя з пріоритетних напрямків роботи практичних психологів. Ірина Донатасівна висловила подяку психологам – практикам, що були гостями лабораторії і проводили майстер – класи для здобувачів освіти : офіцер психолог, випускник Університету Ушинського Марчук С.Ю. (майстер клас «Щодо європейської інтеграції досвіду українських психологів в практику роботи психологів офіцерів ЗСУ»); Ситнік С.В. ( майстер клас на тему «Подолання конфліктних ситуацій та емоційний інтелект»); Головська І. Г. ( майстер клас на тему «Техніки роботи з клієнтами під час консультації»); Коваль К.І. ( майстер клас на тему "Вклад українських психологів в працю європейських колег з підтримки біженців (на досвіді Польщі"); Лушпа О.В. ( майстер клас на тему « Особливості роботи психолога під час війни в Україні на прикладі імплементації досвіду роботи психологів Європи»); Пивоварчик І.М. ( майстер клас на тему «Відстрочені реакції психіки на травматичні стресові події»); Цибух ( майстер клас на тему Л.М. «Використання казкотерапії у роботі психолога»); Шевченко С. І. ( майстер клас на тему «Робота з українцями в Литві та наслідки впливу війни на покоління, що зростає»); Г. С. Галка ( майстер клас на тему «Метод символдрами та глибинна психологія при первинній допомозі травмованим війною») .
В другій частині своєї доповіді Поспелова І.Д. зупинилася на планах і перспективах роботи лабораторії на 2023 – 2024 рік. Запросила учасників конференції до співпраці в межах Українсько-Литовського науково-дослідного проекту та інших цікавих заходах.
Всі учасники були запрошені до майстерні «Скрепка» на наступний майстер клас на 27.09.23, що проводитиметься в зв’язку з тижнем протидії булінгу.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/