Онлайн-семінар «Організація мультипрофільного навчання: виклики сьогодення»

03.06.2020 року кафедрою освітнього менеджменту та публічного управління Університету Ушинського проведено онлайн-семінар «Організація мультипрофільного навчання: виклики сьогодення». Співорганізаторами заходу виступили Регіональний інформаційно-ресурсний центр професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери, а також відділ освіти Білгород-Дністровської районної державної адміністрації.

У онлайн-семінарі взяли участь понад 60 фахівців з 8 регіонів України. З вітальним словом до учасників семінару звернувся завідувач кафедри освітнього менеджменту та публічного управління Університету Ушинського, професор Долженков О.О.

На семінарі обговорили досвід впровадження мультипрофільного навчання, його переваги та ризики (доповідач: директор Білгород-Дністровського районного ліцею «Пріоритет» Браткевич Т. Л.) та психологічного супроводу учасників освітнього процесу в умовах мультипрофілю (доповідач: психолог, заступник директора з навчальної роботи Білгород-Дністровського районного ліцею «Пріоритет» Равло Г. В.).

В ході семінару відбулася дискусія, учасники задали низку питань доповідачам.За результатами онлайн-семінару учасники отримають сертифікат про підвищення кваліфікації.


© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/