Бінарне заняття з дисципліни «Запобігання та протидія корупції»

320 квітня 2021 року в межах вивчення студентами спеціальностей 081 Право та 052 Політологія дисципліни «Запобігання та протидія корупції» відбулося бінарне заняття за участю стейкголдера університету ШИЛОВОЇ Анастасії Василівни - заступника директора Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради, із якою Університет Ушинського працює на умовах підписаного у 2020 році Меморандуму про співпрацю.

Темою зустрічі стала актуальна проблема сьогодення, із якою стикаються всі посадовці України: «Порядок декларування доходів посадових осіб як засіб попередження корупції». На заняття обговорювали основні законодавчі вимоги щодо фінансового контролю та особливості цьогорічної кампанії, що викликані наслідками скандального рішення Конституційного Суду в жовтні 2020 року та відповідними нововведеннями в закон №1700.

Крім того, студенти мали змогу дізнатися про особливості кримінальної, адміністративної та дисциплінарної відповідальності за порушення вимог фінансового контролю, практику їх застосування в сучасній Україні.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/