Міднародний круглий стіл

115 вересня 2022 р. у межах Міжнародного проекту DAAD «Надання психосоціальної підтримки людям, які потрапили в надзвичайну ситуацію, з урахуванням особливостей конфлікту» професори та доценти кафедри освітнього менеджменту та публічного управління, кафедри загальної та диференціальної психології Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» (Н. Черненко, М. Ручкіна, І. Бринза та ін.) взяли участь у міжнародному круглому столі.
Керівник проекту, представник Гамбурзької школи медіації проф. Олександр Редліх презентував актуальні проблеми психосоціальної підтримки людей за умов військового конфлікту. Про ефективні методи психосоціальної підтримки людей, які потрапили у надзвичайну ситуацію, з урахуванням особливостей конфлікту розповіла керівник Центру медіації, супервізії та коучингу, к. психол. н., доцент, медіатор Ірина Бринза. Кращі практики психосоціальної підтримки людей, які потрапили у надзвичайну ситуацію, з урахуванням особливостей військового конфлікту презентувала керівник Південноукраїнського центру професійного розвитку керівниківа та фахівців соціономічної сфери, професор кафедри освітнього менеджменту та публічного управління, д. пед. н., проф., тренерка з медіації Наталія Черненко.
Під час обговорення долучилися майже 50 фацівців з України, Молдови, Німеччини та ін., де обговорили також можливу проєктну тематику майбутньої співпраці.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/