День психології в Університеті Ушинського

1В Україні своє професійне свято психологи відзначають щорічно 23 квітня. До цієї дати 21 квітня 2023 року відбулися заходи зі святкування Всеукраїнського дня психолога в Університеті Ушинського.
В межах святкування було проведено низку заходів для здобувачів та науково-педагогічних працівників університету.
Декан соціально-гуманітарного факультету, д.психол.н., проф. Оксана ВДОВІЧЕНКО та завідувачка кафедри теорії та методики практичної психології, д.психол.н., проф. Світлана СИТНІК провели тренінг-семінар «Професійне вигоряння науково-педагогічних працівників».
Психолог кейс-менеджер мультидисциплінарної команди психореабілітації військових Олеся БОРИСОВА – лекцію «Психореабілітація військових в Україні в умовах війни: практичний досвід».
Старший викладач кафедри теорії та методики практичної психології Катерина КОВАЛЬ та старший викладач кафедри теорії та методики практичної психології Лариса ІЛЬНИЦЬКА провели круглий стіл «Успішна самопрезентація психолога».
Були проведені також заходи для здобувачів університету. Так тренінги провели:
к.психол.н., доцент кафедри загальної та диференціальної психології Наталя МЕЛЕНЧУК «Тренінг впевненості у собі»;
аспірантка кафедри загальної та диференціальної психології, практичний психолог Юлія РУДОМАНЕНКО провела тренінг «Конфлікти та шляхи їх вирішення»;
викладач-стажист кафедри теорії та методики практичної психології Юлія ВАТАН, Дар’я МАРТИНЮК, магістрантка 1 курсу за спеціальністю 053 Психологія ОПП Психологія, Лідія СТОЯНОВА, здобувачка 2 курсу за спеціальністю 053 Психологія ОПП Психологія провели тренінг «Зняття психоемоційного напруження».
Пройшли майстер-класи:
«Архетипічні ресурси особистості у сучасних умовах з використанням метафоричних асоціативних карт (МАК)» було проведено Тетяною ЛАЗОРЕНКО, к.психол.н., доцент кафедри психіатрії, медичної та спеціальної психології та практикуючим психологом, психотерапевтом Іриною КАРПИЧ;
«Профілактика психосоматичних захворювань у студентів під час військових дій» (к.психол.н., доцент кафедри психіатрії, медичної та спеціальної психології Ірина МЕЛЬНИЧУК).
Відбулася також виставка «Видатні українські психологи» (к.психол.н., доцент кафедри психіатрії, медичної та спеціальної психології Тетяна ЛАЗОРЕНКО).
Пройшов конкурс есе здобувачів на тему: «Сучасне суспільство і психологія. Яку маску я буду одягати у професійному житті?».
Всіх психологів вітаємо зі святом! Дякуємо кожному фахівцю-психологу за сумлінну і самовіддану службу та працю. Разом до Перемоги!

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/