Зустріч в рамках академічної мобільності

1До нашого університету в рамках академічної мобільності завітали здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Психологія» за спеціальності 053 «Психологія» 1 та 2 курсів денної форми навчання разом з асистентом кафедри психології Боженко Владиславою Григорівною факультету філології, психології та іноземних мов Донецького національного університету імені Василя Стуса.В межах такої зустрічі було здійснено низку заходів для здобувачів та науково-педагогічних працівників університету.
Пройшла екскурсія по Університету Ушинського, знайомство з бібліотекою «Від спадщини минулого до інновацій майбутнього», із здобутками наукових психологічних шкіл університету, а також зустріч зі студентським самоврядуванням університету та головою студентського самоврядування соціально-гуманітарного факультету.

Декан соціально-гуманітарного факультету, д.психол.н., проф. Оксана ВДОВІЧЕНКО звернулася з привітальним словом «Академічна мобільність в умовах війни: здобутки і виклики».

Викладачами кафедри теорії та методики практичної психології Університету Ушинського використані цікаві та різноманітні форми роботи:
• проф. Анатолієм ФУРМАНОМ проведено лекцію «Пропедевтика психології соціального впливу»;
• доц. Іриною ГОЛОВСЬКОЮ майстер-клас «Сутність психологічної допомоги»;
• викладачем-стажистом Юлією ВАТАН і здобувачем другого (магістерського) рівня вищої освіти 1 курсу Дар’єю МАРТИНЮК організовано авторський тренінг «Зняття психоемоційного напруження»;
• проф. Анатолієм МАССАНОВИМ лекція на тему «Психологічні бар’єри особистості».

Також під час перебування у нашому місті здобувачі-психологи із захопленням відвідали мальовничі куточки Одеси: пройшла екскурсія містом «Одеса – українська перлина біля моря», квест-фотосесія «Мальовничі місця Одеси».

У завершенні було проведено Event - захід «Квест/турнір – викладачі і здобувачі ДонНУ та Університету Ушинського».

Дякуємо нашим колегам за можливість познайомитися з цікавими особистостями, провести разом тематичні заходи, поділитися знаннями і практичними навичками!

Коли психологи збираються разом одразу стає сонячно і тепло!

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/