Секційні засідання VI Міжнародної конференції «Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства»

IMG_20230527_120814_05325-26 травня 2023 року в Університеті Ушинського відбулася VI Міжнародна конференція «Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства», організована кафедрою філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності.

Вона проходила у змішаному форматі. До конференції доєдналися представники різних ЗВО-партнерів. Засідання секцій проходило офлайн. Модераторами виступили НПП – проф. Оксана Петінова та доц. Зоя Атаманюк. З апробацією проміжних розвідок дисертаційного дослідження виступила здобувачка третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ОНП «Філософія» Віолета Світлицька, яка представила на обговорення присутніх тему «Образ та роль жінки в контексті провідних релігій світу». Під науковим керівництвом доц. Наталії Виноградової доповідали здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Філософія» Дуков Олександр «Проблема добра і зла: аналіз християнських та ісламських уявлень» та ОПП «Менеджмент соціокультурної діяльності» Олександра Орєхова «Музика як важливий структурно-утворюючий елемент китайського менталілету». Активну участь у конференції взяли студенти 1 курсу факультету початкового навчання, члени студентського наукового гуртка «Південноукранські наукові студії», які виступили із презентацією своїх перших наукових розвідок з філософії: Еріка Бишовець, Анна Буланша, Вероніка Скаліцька, Марія Хлєбнікова, Христина Арнаутова, Анна Бордіян. Крім наукових розвідок студенти підготували прекрасні творчі роботи на тему «Практична філософія: роль в моєму житті», дискутували щодо місця навчальної дисципліни «Філософія» в підготовці сучасного фахівця та формування особистості. Еріка Бишовець презентувала свій авторський вірш та колективну творчу роботу від 12 групи «Філософія Г. Сковороди: сучасний контекст». Захід пройшов у творчій дружній атмосфері.   

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/