Дні Європи. Україна-серце Європи. Спільне засідання наукових гуртків «Південноукраїнські наукові студії» та «Філософ» (НУ «Одеська політехніка»)

1У травні 2023 року в межах реалізації договору про співпрацю між ЗВО-партерами до Дня Європи відбулося спільне засідання студентських наукових гуртків «Південноукраїнські наукові студії» (керівник – проф. Оксана Петінова) та «Філософ» (НУ «Одеська політехніка», керівник – доц. Наталія Рибка). Зустріч була спрямована на обговорення ролі та впливу українців на формування та становлення європейського мистецтва. Студенти підготували та представили на обговорення чудові презентації. Говорили про різні вили мистецтва, в тому числі про літературу, декоративно-ужиткове, сценічне, образотворче мистецтво, музику та архітектуру.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/