Міжнародне підвищення кваліфікації «Трансфер освітніх технологій в країнах Європейського Союзу та України» (Тетяна Поплавська)

20230608_184831Вітаємо доц. Тетяну Поплавську з успішним завершенням міжнародного підвищення кваліфікації наукових та науково-педагогічних працівників ЗВО за темою «Трансфер освітніх технологій в країнах Європейського Союзу та України» та отриманням сертифікату!

Організатор вебінару – Науково-дослідний інститут Люблінського науково-технологічного парку (Польща) та IESF «Міжнародна фундація науковців та освітян». Під час програми було опрацьовано теми «Сучасні освітні технології. Сутність, класифікації, ефективність», «Освітні технології (навчання в цифровому суспільстві)», «Управління трансфером освітніх технологій в країнах ЄС», «Використання трансферу технологій в освіті», «Управління трансфером освітніх технологій в Україні», «Роль трансферу технологій в освіті (Стенфордський університет)», «Потенціал трансферу технологій», «Трансфер технологій у XXI столітті».

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/