Тренінг-практикум «Особливості міжкультурної комунікації в країнах Сходу»

1У заході взяли участь здобувачі вищої освіти різних рівнів ЗВО-партнерів, НПП – завідувач кафедри проф. Євген Борінштейн, проф. Оксана Петінова та доц. Галина Врайт. Захід включав міні-лекцію, вправи, групові обговорення, моделювання ситуацій, ділові ігри, кейси. Говорили про компоненти міжкультурної комунікації, природу міжкультурних нерозумінь й конфліктів, засоби виходу з них, тощо. Практична частина заходу спрямована на вирішення ситуацій, пов’язаних із застосуванням практик міжкультурної взаємодії та дотримання толерантного ставлення до інших культур та їх представників. Активну участь у практикумі взяли аспіранти ОНП «Філософія» Віолета Світлицька, Людмила Городнюк, студенти ОПП «Менеджмент соціокультурної діяльності» Марія Чекаліна, Кароліна Стойкова; долучилися до заходу здобувачі заочної форми навчання ОПП «Початкова освіта» Ірина Артюх, Юлія Мазур, Олександра Кулішова та інші.
Захід сприяв розвитку soft skills, а також був направлений на набуття аспірантами компетентностей відповідно до ОНП «Філософія», зокрема, ЗК6. Здатність проявляти толерантність та повагу до культурної різноманітності, діяти соціально відповідально та свідомо в умовах полікультурних реалій та сучасних трансформаційних процесів; СК07. Здатність орієнтуватись та розкривати фундаментальні основи філософського ставлення до світу та людини в умовах сучасної світоглядної трансформації цивілізаційних парадигм з урахуванням регіональних та національних потреб, полікультурних реалій, процесів глобалізації на основі міжкультурного діалогу.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/