Настановна конференція переддипломної практики ОПП "Клінічна та реабілітаційна психологія"

1Настановна конференція переддипломної практики
29.09.2023р. о 16.00 відбулася настановна конференція переддипломної практики у здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, другого року навчання, денної форми, за ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія».

Здобувачі отримали завдання на практику за напрямками магістерської дипломної роботи, а також методичне забезпечення проходження практики: програма практики, силабус, методичні рекомендації, наскрізна програма, зразок документації та завдання на практику.
Базами практики стали: Одеський обласний медичний центр психічного здоров'я, Центр сімейної нейропсихології, корекції та нейрореабілітації «NEURO BRAIN BOOST», Медико-корекційний центр «ЛЕПРЕКОН+», КУ «Центр реабілітації осіб з вадами психофізичного розвитку», КЗС «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю».

Успіхів здобувачам у засвоєнні практичних навичок клінічного психолога та психолога – реабілітолога!

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/