Захід, присвячений 82 річниці початку масових розстрілів мирного населення.

1Відбувся інформаційний та пітріотично - виховний захід для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія спеціалізації “Клінічна та реабілітаційна психологія”.
29 вересня 2023 року онлайн в рамках дисицпліни «Психологічний супровід військовозобовязаних» на базі Кафедри психіатрії, медичної та спеціальної психології пройшов захід, спрямований на те, щоб не забути, що виповнюється 82 річниця початку масових розстрілів мирного населення, вчинених гітлеревцями в урочищі Бабин Яр під час окупації Києва у ході Другої світової війни.
Лектор — Анна Сергіївна Венгер, кандидат психологічних наук, практикуючий сімейний психолог, старший викладач кафедри психіатрії, медичної та спеціальної психології Південноукраїнскього національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського.
Під час виховної роботи обговорювалися поняття “масові розстріли”, “травматизація”, “окупація”, “підтримка”; здобувачами освіти були підготовлені повідомлення та демонстраційні плакати в форматі онлайн – зустрічі.
Усі присутні мали змогу задати усі необхідні питання та зробити власні доповнення. Інформаційний та патріотично – виховний захід видався дуже цікавим, інформативним, наочним та потужним.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/