Презентація збірки «Скрижалі нації» та прем’єра п’єси «Віщий сон» (здобувачі ОПП «Менеджмент соціокультурної діяльності»)

1Проєкт як обмежена в часі та ресурсах сукупність процесів, направлена на досягнення унікальних цілей та завдань для створення нової цінності (продукту або послуги) має різні форми та буває багатьох видів.14 жовтня 2023 року здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Менеджмент соціокультурної діяльності» в межах вивчення ОК «Теорія та практика презентації проєктів» (викладач – Петінова О. Б.) відвідали  КЗПО «Одеський палац дитячої та юнацької творчості «Біла акація»» і познайомились з організацією соціокультурної діяльності дітей та молоді Одещини. Надзвичайно вразили творчі проєкти учасників гуртка «Фабрика письменників» під керівництвом талановитої Ліл Шоломицької. Неймовірні поезії, постановки до самого серця пронизували своєю витонченістю та силою слова. Під час заходу презентована збірка «Скрижалі нації» та унікальна п’єса «Віщий сон» у формі діалогу з Т. Г. Шевченком.   

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/