Доц. к.психол.н. Ірина ПОСПЕЛОВА відвідала Інститут психології – підрозділ Університету Миколаса Ромеріса

1Сьогодні 20.10.23 представниця Університету Ушинського доц. к.психол.н. Ірина ПОСПЕЛОВА відвідала Інститут психології – підрозділ Університету Миколаса Ромеріса, який реалізує програми та наукову роботу з психології та орієнтований на потреби суспільства Литви та сучасні досягнення психологічних досліджень.
Інститут психології реалізує програму бакалавра з психології (доступна як литовською, так і англійською мовами) та дві магістерські програми, які наразі охоплюють 400 студентів. Зараз в Інституті працює 40 професорів, доцентів, докторів та асистентів. Співробітники віддані постійному професійному розвитку, відкриті до нового досвіду та вірять у щире спілкування та співпрацю зі студентами України.
Разом з Директором Інституту проф. доктор. Расою Пілкаускайтє Валічієнє (Rasa Pilkauskaite-Valickiene) та доц. Професором, доктором Арвідасом Кузінасом (на фото) Ірина Донатасівна відвідала Центр експериментальної психології Інституту психології, який оснащений сучасними технологіями та інструментами, що забезпечує сучасні умови як для практичних і лабораторних робіт студентів, так і для наукових досліджень співробітників.
Інститут психології має на меті: підготовку кваліфікованих і конкурентоспроможних психологів, здатних закріпитися на ринку праці; забезпечення сучасного, передового та дружнього навчального середовища для студентів; створення та розвиток толерантного, шанобливого та доброзичливого робочого середовища для співробітників Інституту з урахуванням їх індивідуальних відмінностей, створення привабливих умов для співпраці соціальних партнерів; встановлення продуктивних і цілеспрямованих відносин із зарубіжними установами, прагнучи до підвищення якості навчання та встановлення довгострокових відносин у сфері наукових досліджень.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/