Гостьова лекція у міжнародному форматі «Цілі внутрішнього розвитку в філософії освіти як сигнал пробудження метамодерності» (на запрошення ЗВО-партнера «Дніпровська політехніка»)

123 жовтня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри, аспіранти і здобувачі першого (бакалаврського) рівня ОПП «Менеджмент соціокультурної діяльності» на запрошення кафедри філософії і педагогіки ЗВО-партнера НТУ «Дніпровська політехніка» доєднались до гостьової он-лайн лекції «Цілі внутрішнього розвитку в філософії освіти як сигнал пробудження метамодерності». Спікерка - Юлія Шталтовна, професорка з міжнародного та міжкультурного менеджменту Міжнародної Бізнес-Школи, Вищої Школи Фрезеніус (Берлін). Говорили про ключові ідеї та поняття метамодерну, про розуміння буття й ставлення до себе як частини соціуму й навколишнього середовища, про рівні мислення й когнітивні навички, розуміння сутності споріднення й турботи про інших і про світ. Підтримка людини та людяності, єднання навколо універсальних цінностей стали підсумковим акцентом творчого діалогу.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/